Workshop kinderyoga voor leerkrachten

Workshop kinderyoga voor leerkrachten  in De Verscholen Tuin,
in Deurne-Zuid (Peter Benoitlaan 15).

Wat? Onder het motto ‘ervaren is leren’ duiken we meteen de kinderyoga wereld in en beleven we samen een kinderyoga les.  Al doende ontdekken we de basis yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en yogaspelletjes met veel fantasie en ontspanning. Kinderyoga is heel toegankelijk, bijzonder doeltreffend en heel makkelijk om toe te passen in het onderwijs.
Naast een overvloed aan prikkels, spanning en het gevoel te moeten presteren zorgen speelse yoga tussendoortjes in de klas voor rust en concentratie en bovenal voor het goed voelen in je vel.

‘Ik geloof echt dat kinderen af en toe een rustmoment nodig hebben om tot zichzelf te komen. Dat kan door op een speelse manier een yoga-momentje in te lassen tijdens de schooldag. Het zorgt voor rust en concentratie en vooral het goed in je vel voelen. Ons schoolteam is al langer bezig met relaxatie en yoga. En dat werkt besmettelijk ! Daarom ging ik een yogacursus voor leerkrachten volgen. Deze cursus was zeer bruikbaar. Je krijgt de kans alles zelf te ervaren zodat je het later gemakkelijk kan gebruiken in de klas. Een echte aanrader, collega’s !’  Monique, leerkracht in Polderstad

Wie? Leerkrachten kleuter- en lager onderwijs, turnleerkrachten, zorgleerkrachten en al wie yoga op een speelse manier wil toepassen in zijn vakgebied.

Wanneer?
Halve dag, data najaar 2018 volgen asap

Meebrengen? Papier en schrijfgerief.

Prijs?
75 euro, inclusief syllabus, koffie/thee en koekjes.

Inschrijven? Bij Ayco De Geyter op 0497/53 68 82 of info@aycodegeyter.be 

Edit